Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ronde van Zwitserland 2022

2760 hoogtemeters moeten bedwongen worden op een lokaal parcours in en rond. De Ronde van Zwitserland gaat maandag verder met een etappe tussen Küsnacht en Aesch die op het lijf van de sterkere.

Ronde Van Zwitserland 2022
Ronde Van Zwitserland 2022

2 hours agoStephen Williams verrast favorieten in openingsrit Ronde van Zwitserland.

. Gelukkig kun je de geografische blokkades van de Eurosport Player Discovery en andere streamingdiensten. Etappeschema van de Ronde van Zwitserland. Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour.

Zondag 12 juni 2022 om 1720. De wedstrijd maakte deel uit van de UCI. Geen tijd verliezen in de bergen toeslaan in de slottijdrit Top vijf of misschien wel top drie in het. Tour de Suisse werd verreden van 12 tot en met 19 juni 2022.

De meest complete wedstrijdverslagen live verslaggeving interviews klassementen ritoverzichten analyses. Alle info over de rit Küsnacht - Küsnacht 2022. 1 day agoRemco Evenepoel gaat in zijn eerste Ronde van Zwitserland voor podiumplek. De eerste rit zet meteen de toon.

Ground Game LAs endorsed candidates. Cor Vos archief De eerste etappe in de Ronde van Zwitserland. De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en. Wielrennen bij Het Nieuwsblad.

De meest complete wedstrijdverslagen live verslaggeving interviews klassementen. 1 hour agoParcours etappe 2 Ronde van Zwitserland 2022. 6 hours agoDe Ronde van Zwitserland is toe aan een zware editie. Mapped on the segments of.

Hier vind je het etappeschema van de Ronde van Zwitserland 2022. The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY. Volg de race live op. Ronde van Zwitserland 2022.

Het bedrijf Telenet Play. Ronde van Zwitserland 2022. 1 day agoOp de slotdag van het Critérium du Dauphiné is de volgende WorldTour-wedstrijd alweer bezig. De eerste rit zet meteen de toon.

7 hours agoDe Ronde van Zwitserland is toe aan een zware editie. Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen. Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer. Vandaag trapt de Ronde van Zwitserland af op een heuvelcircuit.

Tussendoor hebben de renners één min of meer vlakke rit vier heuvelraces en twee bergetappes voor de wielen voordat de race afsluit met een nagenoeg vlakke individuele tijdrit. Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. Vaduz Vaduz ITT 256 km. Onder meer Remco Evenepoel Aleksandr Vlasov Daniel Felipe.

De Ronde van Zwitserland is de tweede van de grote voorbereidingskoersen op. 2 hours agoStephen Williams Bahrain-Victorious heeft de openingsetappe in de Ronde van Zwitserland op zijn palmares gezet. Ronde van Zwitserland 2022. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e.

Wielrennen bij Het Nieuwsblad. Terwijl de Dauphiné vandaag ten einde loopt begint een ander deel van het peloton aan de Ronde van Zwitserland. Vaduz Vaduz 460 km Zondag 19 juni etappe 2. 1 day agoEtappe 1.

De Ronde van Zwitserland 2022 kijken in het buitenland. Ronde van Zwitserland 2022. Live de Ronde van Zwitserland 2022. Oscar Riesebeek boekt eerste profzege in.

Op de laatste beklimming van de Küsnachter Berg roerden. Knock LA has researched every contest thats on the ballot in LA County to help you make informed decisions when you vote this. Primoz Roglic grijpt de macht in Criterium du Dauphiné Verona boekt ritzege. Bij de Ronde van Zwitserland 2022 en de edities van 2023 en 2024 heeft dit bedrijf echter geen livestream en geen live tv-uitzendingen meer bij de Tour de Suisse.

Dat leggen de renners viermaal af. 2760 hoogtemeters moeten bedwongen worden op een lokaal parcours in en rond. 2 days agoEtappeschema Ronde van Zwitserland voor vrouwen 2022 Zaterdag 18 juni etappe 1. Wij zenden uiteraard elke etappe uit via onze gratis online live.

Live verslag etappe 1. Alle info over de rit Locarno - Moosalp 2022. De 85e editie van de Ronde van Zwitserland Frans.

Ronde Van Zwitserland 2022
Ronde Van Zwitserland 2022
Tour De Suisse 2021 The Route
Tour De Suisse 2021 The Route
Ns01lg6ecup9nm
Ns01lg6ecup9nm
Ce2owklvg7w0zm
Ce2owklvg7w0zm
9kgmzvfr Zjznm
9kgmzvfr Zjznm

Posting Komentar untuk "Ronde van Zwitserland 2022"